Бебешко гнездо – Морска Прегръдка

 • Марка: Cotton Hug by Shapes
220,00 лв.
  • Външна калъфка - 100% памук с Oeko-TEX® Standard 100*. Тя е едновременно нежна на допир и здрава. Калъфката се сваля и се пере.
  • Матраче - първо качество кухи полиестерни влакна в съответствие  с нормите БДС EN 29073-1:1997 и сертификат за качество Oeko-TEX® Standard 100. Дебелината и плътността му позволяват да слагате гнездото на различни повърхности, без това да наруши комфорта и безопасността на вашето Бебе (върху стабилна, твърда, хоризонтална повърхност). Произведено в България.
  • Възглавница - антиалергичен силиконизиран пух – ЕКОПУХ влакна в съответствие с нормите БДС EN 29073-1:1997. Произведено в България.
  • YKK ципове.
  • Етикетите са с Oeko-TEX® Standard 100 сертификат за качество и безвредност на използваните  материали. Лицевият етикет е от промазан памук. Произведено в България.
  • Катарамата и торбата, в която се пренася също са произведени в България с гаранция за качество и безопасност.

  Дължина на матрачето – 80см.

  Цветовете могат да изглеждат малко по-тъмни/по-светли в зависимост от калибрирането на устройството Ви. 

   

   

  * Oeko-TEX® Standard 100 е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полупродукти и производни във всички нива на производство и преработка. Целта на системата е да гарантира, че предлаганите продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, формалдехиди, пестициди, хлорофеноли, неодобрени азобагрила или тежки метали. Той се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.

 

Безопасност при използване

 • Не оставяйте бебето без надзор. Бебешкото гнездо Cotton hug трябва винаги да се ползва в безопасна среда за детето.
 • Когато спи между Вас или до Вас, винаги бъдете сигурни, че има нужното разстояние между възрастния и бебето в бебешкото гнездо Cotton Hug. Поставяйте гнездото близо до горната рамка на леглото, на нужното и безопасно разстояние от Вас.
 • Поставяйте бебето с главата в посока горната част на гнездото, не там, където се закопчава и отваря.
 • Не оставяйте бебето Ви до ръба на леглото независимо дали то спи или будува в бебешкото гнездо Cotton Hug. Никога не знаете кога бебенцето Ви ще стане малко по-подвижно или някое любопитно и любвеобилно братче или сестриче ще иска да го целуне и гушне.
 • Когато спите с бебето Ви не оставяйте завивки или други тъкани близо, около или върху бебешкото гнездо Cotton Hug. Бебето Ви може да дръпне някое от тези тъкани или предмети и да се покрие с тях, което не е безопасно.
 • Поставяйте бебето само по гръб в Cotton Hug, когато спи.
 • Когато бебето е поставено по корем за игра, то трябва да се наблюдава постоянно.
 • Не носете бебето си в бебешкото гнездо Cotton Hug, докато то е в него. Cotton Hug е изключително лесен и удобен за транспортиране, но с оглед безопасността на бебето Ви, то не трябва да е поставено в него.

 

Поддръжка

Външна калъфката: сваля и се пере на 30°C.

Матрак и възглавница: при необходимост матракът и възглавницата се перат на 30°C, без избелване, без гладене, без химическо чистене, само ръчно пране. Преди сушене наместете с потупване пуха, така че да се разнесе навсякъде. Първоначално не е необходимо да перете матрака и възглавницата. Те са произведени на много чисто място в България, където не се влиза с обувки, за да не се цапа. Направени са с евентуална опция за пране, само ако се изцапат по време на използване, първоначалното им пране не е необходимо. Може да се свържете с нас ако Ви се наложи поддръжка и имате нужда от съдействие.

 

Подобни продукти

Таралеж.ка

Авторски гризалки, залъгалки, клипсове и аксесоари за бебета

 Разгледайте цялата колекция