Мама те очаква - 100 карти за бременността

  • Марка: Ava Books
  • Кат. номер: 9876199164929
29,95 лв.

Здравей, бъдеща МАМА!

Mama Dance Studio – първото танцово студио за бременни и майки в София, лицензиран представител на програма Dancing Thru Pregnancy®, Inc.,

и AVA Books – издателство, изцяло посветено на жените, опитващо се да обхване техните интереси и многопластовата им същност.

Създадоха тези карти с любов и грижа, за да служат като насоки в твоето приключение…

Поправка – вашето – вече не си сама.

Ще се погрижат да знаеш какво се случва с тялото ти и с живота, който расте в теб. Ще допълват  дните ти с интересни факти, полезни съвети и забавни предизвикателства. Ще те подсещат да си записваш, да улавяш в кадър нарастващото си коремче и да съхраняваш важните мигове, които един ден ще се превърнат в любими спомени.

 

В кутията ще откриеш:

  • 40 карти с информация за всяка гестационна седмица

Съдържат информация за развитието на бебето към конкретната седмица, за твоето състояние и за често срещаните симптоми, както и място за записване на важна информация за конкретната седмица.

  • 20 карти със съвети за физическата активност в периода на бременността

Дават информация какво се случва в тялото ти от една по-различна гледна точка – как влия хормонът релаксин на ставните връзки, по какъв начин се променя тазът ти, защо кардио упражненията представляват по-голяма трудност и пр. Дават се примери и идеи за упражнения, които са безопасни в периода на бременността.

  • 20 карти с нутриционни съвети

Те съдържат важна и научно обоснована информация относно конкретни хранителни вещества, необходими в дневното ти хранене като бъдещата майка; храни, които трябва да се избягват; влияние на различни нутриенти; хидратация на организма; витамини и пр.

  • 9 карти, на които да залепиш снимка на твоето коремче

На тези карти основното място е празно, за да може да бъде поставена снимка, има място за отбелязване на обиколката на коремчето (в сантиметри), а на гърба има 3-4 кратки въпроса, които ще ти помогнат да проследиш как се променят усещанията ти и предпочитанията ти в различните периоди на бременността.

  • 6 карти със забавни предизвикателства

Те включват кратка любопитна информация от типа „знаеш ли че…?“, последвана от задача към теб.

  • 5 карти за всеки треместър, началото и очакваният ден в края на бременността

Служат като основни разделителни карти с красив дизайн и кратка информация какво предстои.

Подобни продукти

Таралеж.ка

Авторски гризалки, залъгалки, клипсове и аксесоари за бебета

 Разгледайте цялата колекция