ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Доставката на закупени продукти от магазин www.taralejka.bg се извършва от куриерска фирма Еконт до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма на територията на Република България.

Когато стойността на закупените стоки не надвишава 99лв, стойността на куриерската услуга се добавя към стойността на поръчката.

 

Срок на изпращане:

Всяка налична поръчка се изпраща в рамките на 1-5 работни дни (от датата на обработване на поръчка). За поръчки, които трябва да бъдат изработени,срокът за доставка е 5-10 дни, като ние ще се свържем с вас по и-мейл или телефон за допълнителна информация и потвърждение.

 

Такса за доставка в България

4,95 лв. до офис на Еконт.

6,50 лв. до адрес.

 

При поръчки над 99 лв. доставката е безплатна до офис на Еконт за територията на България.

 

Начини на плащане:

 

Наложен платеж - Може да заплатите пратката си в брой на куриера, като изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ,когато завършите поръчката си.

 

Бaнкoвa cмeткa:

 

УниКредит Булбанк АД

ІВАN: BG83UNCR70001523913196

ВІС: UNCRBGSF

Пoлyчaтeл: Таралеж.ка ЕООД

  • Пpи бaнкoви тpaнзaкции oт чyжбинa, тaкcaтa зa пpeвoд нa дължимaтa cyмa e зa cмeткa нa клиeнтa.
  • Пpи нaчин нa плaщaнe c бaнкoв пpeвoд нa тepитopиятa нa cтpaнaтa, пopъчaният пpoдyкт / пpoдyкти ce изпpaщa CЛEД кaтo cyмaтa нa пopъчкaтa ce пoяви в бaнкoвaтa cмeткa нa Таралеж.ка ЕООД. B тoзи cлyчaй cpoкът зa дocтaвкa oт 1 до 5 paбoтни дни, или пo гpaфик нa кypиepcкaтa фиpмa, зaпoчвa дa тeчe oт дaтaтa нa пocтъпвaнeтo нa cyмaтa нa пopъчкaтa в нaшaтa бaнкoвa cмeткa.
  • Таралеж.ка ЕООД зaпaзвa пpaвoтo дa aнyлиpa eднocтpaннo пopъчкa c избpaнo плaщaнe „бaнкoв пpeвoд“, aкo cyмaтa нa бaнкoвия пpeвoд нe e пocтъпилa пo фиpмeнa cмeткa в paмкитe нa 48 чaca зa бaнкoви тpaнзaкции в Бългapия и 72 чaca зa бaнкoви тpaнзaкции oт чyжбинa.
  • При доставката получателят подписва приемо-предавателен протокол или товарителница, с което удостоверява приемането на доставената стока без забележки.
  • Получателят е длъжен да прегледа внимателно доставената стока в момента на получаването й.
  • При наличието на забележки и/или видими дефекти по доставената стока, същите следва да бъдат отразени в приемо-предавателния протокол или в товарителницата.
  • При предаване на стоката, Потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на посочения за извършване на доставка адрес.
  • При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, след уговорена дата и час на доставка с Потребителя, не по вина на Таралеж.ка ЕООД или куриера, лицето извършващо доставката оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни за да бъде уточнен нов срок за извършване на доставката. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение, не по вина на Таралеж.ка ЕООД или куриера, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява. Това важи и за случаите, когато получателят неоснователно откаже да приеме дадена пратка.

В случай че доставката ви се забави поради извънредни обстоятелства,ще бъдете информирани чрез и-мейл или други предоставени от Вас средства за комуникация.Ако даден продукт не е в наличност,ще бъдете уведомени и ще ви бъде възстановена пълната сума.

 

При проблем с поръчката.

В случай на допусната грешка от наша страна, моля да ни информирате на и-мейл: hello@taralejka.bg