Връщане и замяна

Всеки потребител има правото да върне (за собствена сметка) поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид.

 

Връщането се осъществява към същия търговски адрес, от който е изпратена стоката, като разходите са за сметка на купувача. Купувачът трябва да се свърже с нас на email: hello@taralejka.bg и да съобщи за отказа си.Таралеж.ка ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 14 работни дни от датата, на която тя е получена обратно,или да я подмени.

 

Връщане на стока/и в няколко лесни стъпки:

1) Попълнете Бланката за връщане на стока и попълнете каква е причината да върнете стоката.

 

2) Поставете стоката, която желаете да върнете, включително Бланката за връщане на стока в пакета.Задължително прикачете документ(бележка от Еконт) за закупената стока от Таралеж.ка ЕООД. Моля, не забравяйте, че Бланката за връщане на стока,трябва винаги да бъде приложена към стоката, която се връща.

3) Изпратете пратката обратно чрез куриерска фирма Еконт. Можете да го направите директно от техен офис или да се свържете с тях на телефон 07001 7300 (Цена: На стойността на един градски разговор или според тарифния план на Вашия оператор), за да насрочите връщането на стоката.

 

Връщането е за сметка на клиента.

Данни за връщане:

Таралеж.ка ЕООД

телефон: 0887 405 425

офис Еконт Лагера(София, ул. Балчик)

лице за контакт: Симеон Найденов

 

ВАЖНО: При дефектна стока или объркана пратка Таралеж.ка ЕООД ще покрие куиерските услуги за връщане, описани по-горе.

4) При поръчки, направени и платени с наложен платеж, моля регистрирайте данните на банковата си сметка, по която бихте искали да бъде възстановена сумата, в бланката, която връщате заедно със стоката.

5) Таксата за връщане на стока се определя от куриерска фирма Еконт. Ако клиентът не е заплатил сумата за връщане, то тя ще му бъде приспадната от сумата за въстановяване по поръчката.

6) След като получим Вашата пратка ще Ви изпратим уведомление за връщането по имейл, в което ще потвърдим получаването на пратката.


Ако върнете някоя от поръчаните стоки или цялата поръчка, стойността й ще бъде възстановена единствено чрез банков превод, като се приспаднат разходите за обратна доставка ако не са заплатени вече. Сумата за върната стока, платена с банкова карта, обикновено ще бъде възстановена по картата, която сте използвали за покупката. За върната стока, платена с наложен платеж, моля, предоставете Вашите банкови данни, по които бихте искали да възстановим сумата.

Предоставената банкова сметка трябва да съвпада с името на лицето създало профил във сайта  www.taralejka.bg

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с нас на тел.: +359 887 405 425, или ни пишете в Инстагра, Фейсбук или на e-mail: hello@taralejka.bg

 

Замяна на стоки

Потребителят има правото да предяви за замяна закупена стока в 30-дневен срок, считано от получаването й, чрез формуляра за връщане/замяна, в случай че получената стока не съответства на заявената за закупуване стока или има фабричен дефект.

Потребителят предявава закупената стока за замяна не по-късно от 30 дни от получаването й, като задължително представя документ за закупената стока или документ за доставката от Еконт.

Доставчикът има право да откаже да приеме предявената замяна, ако установи замърсяване или повреждане на стоката, както и ако тя не е върната в оригиналната й опаковка.

Доставчикът заменя закупената стока с друга стока от същия вид и качество, или при липса на такава – със стока по избор на клиента за същата стойност. В случай че стоката е била в промоция на намалена цена, клиентът има право на замяна с друга стока на същата цена, която клиентът реално е заплатил на Доставчика. Доставката за замяна на стока е за сметка на клиента.