Популярни Продукти

Таралеж.ка

Авторски гризалки, залъгалки, клипсове и аксесоари за бебета

 Разгледайте цялата колекция

Аз съм майка на една малка Таралежка. С нейното раждане се появи една нова и непозната версия на мен самата. Започнах да творя, правех го за нея.

 

Тази страница е моето щастливо място, моето хоби и моето лично пространство. Аксесоарите са ръчно изработени от безопасни материали – хранителен силикон, памучни платове и сурово, необработено дърво. Не са тествани върху животни. Използваната дървесина за дъвчащите компоненти е от сертифициран български производител, хипоалергенна, без съдържание на токсини.

 

Таралеж.ка иска децата ни да живеят в един по-добър свят и се придържа към концепцията за социална ангажираност. Продуктите комбинират натурални материали, в естествени цветове, с опростен дизайн. Целта е да се развива креативността и когнитивните умения, без да се създават условия за хиперстимулация. Надявам се, че ще се наслаждавате на моите ръчно изработени аксесоари поне толкова, колкото се наслаждавам аз, когато ги правя.

Статии

3 бързи рецепти за здравословни ледени близалки

В търсене на разхлаждане в горещете летни месеци ви предлагаме няколко бързи, лесни и здравословни рецепти за ледени близалки.

Прочети още