Гнезда

Подреди по
Филтри
Марки
Пол
Материал
Приложи

Гнезда

Cotton Hug са висококачествени бебешки гнезда, създадени за спокоен сън, за стоене по коремче, за пътуване, за смяна на пелени, за гушкане и за игра. Мисията на бранда е това бебешко гнездо да стане „местенцето“ на бебето, където се чувства спокойно, уютно и сгушено.

За да се чувства спокойно в съня си, бебето иска да му е уютно и сгушено. То търси точно този сгушен и тесен уют, с който е свикнало толкова много от утробата на мама. Затова в бебешкото гнездо Cotton Hug бебета спят спокойно и доволно, защото размерите са съобразени именно с тези нужди от сгушен комфорт в първата година от живота им.

В Cotton Hug бебето може да лежи и изучава света около себе си или спокойно да спи, усещайки защита, комфорт, топлина и сгушеност.

Голямо удобство е да може да приспите бебето си навсякъде, винаги в неговото си “местенце”. Бебетата обичат рутината, обичат познатото – когато е на ново място, бебето ви пак ще е в своето легълце, ще си е „у дома“ в бебешкото гнездо Cotton Hug. Дали ще спи в леглото между мама и тати, в кошарката си, на дивана, в кухнята, докато приготвяте нещо, в офиса ви, в караваната, в градината, на плажа, на пикник или просто на гости при любимите баба и дядо – бебенцето ще си е на неговото познато място, без нужда от адаптация и дискомфорт, сгушено удобно в Cotton Hug.

Таралеж.ка

Авторски гризалки, залъгалки, клипсове и аксесоари за бебета

 Разгледайте цялата колекция