За нас

С изпълнено с радост и вълнение сърце Ви приветстваме в семейството на Таралеж.ка.

 

Стартирахме Таралеж.ка през 2019 г., когато първият зъб на нашето дете започна да излиза, с идеята да му осигурим красива и безопасна алтернатива на масово произвежданите бебешки играчки. Това, което започна като хоби, се превърна в основна част от нашето семейство, определя кои сме ние и на какво учим дъщеря си. С порастването на детето и нуждите му се променят, което ни откри нови хоризонти за развитие. Ние сме в непрекъснато търсене на красиви, функционални и безопасни продукти, които да споделяме с Вас. Всяка марка, която добавяме към семейството на Таралеж.ка е внимателно подбрана, както заради дизайн, функционалност и безопасност, така и заради ценностите, които са заложени в нея.

Таралеж.ка иска децата ни да живеят в един по добър свят и се придържа към концепцията за социална отговорност. Това е и причината да даряваме 1 лв. от всяка поръчка за деца в нужда. С усърдие, упорита работа, безсънни нощи и прецизност, ние днес заставаме пред Вас като марка, изградена върху репутация, отговорност и най-високо качество.

 

В какво вярваме

Според нас, детските играчки не са само за това, децата да са заети, тоест да имат какво да правят. Преди всичко за нас е важно те да получават играчки, които са подходящи за тяхната възраст и развитие. В ерата на технологиите и презадоволените нужди, когато училището е онлайн, игрите също, играчките се чупят и изхвърлят, най - вече въображението на децата трябва да бъде стимулирано. Това спомага за развитието на творческия потенциал, който има огромна роля за човек през целия му живот. Нашите ръчно направени играчки не само насърчават усещането за красота и разбирането за качество, но също така оставят по - малък отпечатък върху природата. Считаме това за важно в нашето „общество за еднократна употреба“.

 

Ние вярваме, че игрите, обучението и натрупването на опит е въпрос на отношение, а не на възраст.

Ние вярваме във вниманието към детайлите и стойността на качеството.

Ние вярваме, че игрите с детето създават близост.

Ние вярваме, че натуралните материали носят своята история.

Ние вярваме, че всяко дете заслужава да получи най - доброто отношение.

Ние вярваме в чудеса!